Teken in op het boek Onder Frieslands grauwe hemel en win een voorjaarsnacht in de pastorie van Piet Paaltjens!

Wie voor 10 november intekent op het boek Onder Frieslands grauwe hemel François HaverSchmidt/Piet Paaltjens en Foudgum, maakt kans op een gratis overnachting in de ‘B&B Piet Paaltjens Pastorie’ in Foudgum. Zoals de naam al zegt, is deze idyllische bed & breakfast gevestigd in de pastorie waar François HaverSchmidt (alias Piet Paaltjens) ooit woonde. Om de verschijning van dit bijzondere boek te vieren, bieden we deze unieke ervaring samen met de B&B aan.

Het boek Onder Frieslands grauwe hemel van Johannes Keekstra gaat over de periode dat François HaverSchmidt predikant was in Foudgum. Centraal in het boek staat de tekst  ‘Mijn eerste gemeente’, waarin HaverSchmidt terugkijkt op die tijd in het dorp in het noordoosten van Fryslân.

Het boek kost € 19,90 en verschijnt op 12 november. Intekenen kan via het intekenportal van Uitgeverij Wijdemeer: www.teken-in.nl

De gratis overnachting-met-ontbijt wordt verloot onder alle intekenaren op het boek. De intekenperiode is speciaal voor deze actie verlengd tot 10 november. De winnaar krijgt een tegoedbon ter waarde van één overnachting in de Piet Paaltjens-kamer. Deze tegoedbon kan vanaf 1 maart 2022 worden ingewisseld en is geldig tot 1 november 2022. De uitslag van de verloting wordt op 11 november 2021 bekend gemaakt.

Onderga het dramatische verhaal van Paaltjens van binnenuit en bestel snel!